colletto logo

Priser/bokning

Kontakta oss för att boka, utforma eller fråga om den upplevelse du är intresserad av. Vi ser till att hjälpa till med det du behöver och kan lösa det mesta för att upplevelsen ska passa dina behov.

Följande ingår

Besättning (kapten och deckhand), vatten/kaffe/te, frukt, badhanddukar, försäkring, Wi-Fi, hamnavgifter och vattenleksaker.

Upp till 12 gäster kan vistas ombord under färd. Båten utgår vanligtvis från Långedrag i Göteborg men turer kan göras även på annan ort. Transportkostnad tillkommer om ni önskar upphämtning på annan ort.

Kontakta oss här för utformning, pris och bokning

Theodor

Yacht Manager / Kapten

Kattegatts salta hav rinner genom Theodors blod och familjen har varit sjöfarare och fiskare i generationer. Som 16-åring gick Theodor till sjöss för första gången. Det tidiga intresset växte sig starkare hos den unga mannen och några år senare var en sjökaptensexamen avlagd.

Efter det fanns inga hinder för ett liv på havet vilket resulterade i flera varv runt jorden på olika fartyg och båtar, arbete till havs, tävlingar och nöje. Theodor vet allt det finns att veta om den göteborgska skärgården och hjälper er gärna med att planera er rutt och mat i er idylliska skärgårdsupplevelse.

Kontakta Theodor för att veta mer om hur vi kan hjälpa er med er upplevelse eller använd kontaktformuläret ovan.

E-post:
Telefon: 0704920335

Robin

Driftsansvarig

Som sjuåring fick Robin sin första båt och har kört olika båtar sedan dess. Nu ligger intresset i att bygga ihop egna powerboats med hög prestanda.

Just intresset går inte att ta miste om. Nästan 20 år av sin karriär har han ägnat åt allt som har med båtar att göra. Förutom WestCoast Charter hjälper Robin även andra med vinterförvaring och service och semestrarna spenderar han helst med familjen på en båt.

Han kommer med sin stora kunskap och erfarenhet se till att JOOLINE alltid befinner sig i toppskick och är redo för att ge dig som gäst den bästa tänkbara upplevelsen. Robin har full koll på JOOLINEs alla specifikationer och svarar gärna på dina frågor.

E-post:

Furkan Cuma

Kapten

Furkan är kapten på M/Y JOOLINE, en båt han är väl bekant med och som han navigerar längs kusterna i Sverige, Danmark och Norge. Furkan har varit i yachtbranschen i nästan ett decennium och har skaffat sig omfattande erfarenhet från olika stora fartyg baserade i Röda havet, Omanska viken och Medelhavet. Havet är hans passion, och han lägger stor vikt vid att alltid leverera bra service och säker framfart för sina gäster.

Aleksandra Kovtun

Stewardess

Aleksandra är en erfaren yachtstewardess som alltid levererar utmärkt service till gästerna. Hon har varit i branschen sedan 2016 och har arbetat på charterfartyg som M/Y Ares, M/Y Luna och M/S Akana. För Aleksandra är gästen huvudfokus när hon planerar och organiserar servicen ombord.

Mehmet Veysel Koyunca

Deckhand

Mehmet har varit i yachtingindustrin sedan 2015 och har erfarenhet av både privata och chartrade båtar stationerade i Medelhavet. Han har arbetat i olika roller på fartyg såsom M/Y Dagusha V, M/Y Joy och M/Y Morningstar. Utöver däcksarbete hjälper Mehmet till med båtens vattenleksaker och har erfarenhet av segling, fiske och dykning.