fbpx

Priser/bokning

Kontakta oss för att boka, utforma eller fråga om den upplevelse du är intresserad av. Vi ser till att hjälpa till med det du behöver och kan lösa det mesta för att upplevelsen ska passa dina behov.

Följande ingår i hyran

Besättning (kapten och deckhand), vatten/kaffe/te, frukt, badhanddukar, försäkring, Wi-Fi, hamnavgifter och vattenleksaker.

Upp till 12 gäster kan vistas ombord under färd. Båten utgår från Långedrag i Göteborg. Transportkostnad tillkommer om ni önskar upphämtning på annan ort.

Kontakta oss här för utformning, pris och bokning

Theodor

Yacht Manager / Kapten

Kattegatts salta hav rinner genom Theodors blod och familjen har varit sjöfarare och fiskare i generationer. Som 16-åring gick Theodor till sjöss för första gången. Det tidiga intresset växte sig starkare hos den unga mannen och några år senare var en sjökaptensexamen avlagd.

Efter det fanns inga hinder för ett liv på havet vilket resulterade i flera varv runt jorden på olika fartyg och båtar, arbete till havs, tävlingar och nöje. Theodor vet allt det finns att veta om den göteborgska skärgården och hjälper er gärna med att planera er rutt och mat i er idylliska skärgårdsupplevelse.

Kontakta Theodor för att veta mer om hur vi kan hjälpa er med er upplevelse eller använd kontaktformuläret ovan.

E-post:
Telefon: 0704920335

Fredrik

Kapten

När Fredrik var tio år så köpte hans föräldrar en eka med utombordare till familjen och Fredrik fastnade direkt för att navigera runt och hitta nya spännande platser att gå iland på. 

Sedan dess har det blivit väldigt många olika båtar och vatten, de senaste åren har han seglat skutor och ångbåtar när han inte arbetat med underhållet av desamma och försökt hålla dessa båtar i toppskick.

Nu är Fredrik tillbaka på västkusten för att ge er bästa möjliga upplevelse av såväl små mysiga vikar som populära hamnar.

E-post: 

Robin

Driftsansvarig

Som sjuåring fick Robin sin första båt och har kört olika båtar sedan dess. Nu ligger intresset i att bygga ihop egna powerboats med hög prestanda.

Just intresset går inte att ta miste om. Nästan 20 år av sin karriär har han ägnat åt allt som har med båtar att göra. Förutom WestCoast Charter hjälper Robin även andra med vinterförvaring och service och semestrarna spenderar han helst med familjen på en båt.

Han kommer med sin stora kunskap och erfarenhet se till att JOOLINE alltid befinner sig i toppskick och är redo för att ge dig som gäst den bästa tänkbara upplevelsen. Robin har full koll på JOOLINEs alla specifikationer och svarar gärna på dina frågor.

E-post:

Lotta

Deck hand

Som trettonåring började Lotta sitt första jobb inom service vilket passade henne som handen i handsken. Sen dess har hennes nyfikenhet för människor kryssat henne vidare inom event och som värdinna i Kroatien. Efter första säsongen var Lotta fast i sin redan stora förkärlek till havet och transportsseglade även båten genom medelhavet under hösten. Ännu en säsong i Kroatien som värdinna passerade för att sedan sadla om till charterskeppare.

Nu vill hon lära känna sin nya hemmahamn, Göteborg och förstå vad världens vackraste västkust egentligen handlar om. Efter att ha seglat sen barnsben, fyra varma säsonger i Kroatien och med service som självklarhet, ser Lotta till att er resa blir till en upplevelse efter era önskemål.

E-post:

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2020