colletto logo

Populära resmål

Populära resmål

Marstrand

Med båt från Göteborg till Marstrand får du uppleva skärgårdsorten som erbjuder utställningar, butiker, caféer, restauranger och en fästning med gedigen historia. Carlstens fästning är Marstrands mest populära sevärdhet och är en rolig aktivitet för både stora som små.

Smögen

Smögen är ett av Bohusläns största turistmål och ett sommarparadis för soldyrkare, sportfiskare, dykare och livsnjutare. Den populära Smögenbryggan har ett stort nöjesutbud och är kantad av boenden, restauranger, butiker och självklart de klassiska Smögenbodarna. Här finns något för alla.

Käringön

Besök ön som är helt bilfri året runt och till och med cykelfri under 15 juni till 15 augusti, upplev skillnaden mellan stadens puls och lugnet på Käringön. Ön är ett av de västligaste bebodda samhällena och erbjuder en unik miljö, helt ostörd av stadens buller. Från Göteborg till Käringön är en behaglig båttur bort med WestCoast Charter.

Fjällbacka

Fjällbacka, den vackraste platsen i världen. I alla fall om man frågar de som bor där, kanske har de helt rätt. Med sin unika natur och sevärdheter är Fjällbacka ett populärt resmål. Här kan ni besöka Väderöarna, kolla in Kungsklyftan eller för den spänningssökande delta i Camilla Läckbergs Murder Mystery Tour.

Södra skärgården

Den södra skärgården i Göteborg består av hela 30 små öar, från Rivö i norr till Vrångö i söder. Flera av öarna går inte att komma till utan egen båt, men självklart med WestCoast Charter. Alla öarna i den södra skärgården är helt bilfria och erbjuder en fantastisk natur i ett lugn som bryter av från stadens puls. De största öarna som finns här är Brännö, Styrsö, Dunsö, Vrångö och Asperö. Men det är de små undangömda pärlorna som förvarar guldkornen.

Norra skärgården

Göteborgs norra skärgård ligger mellan Göteborg och Marstrand. Här finns öar som Hönö, Öckerö, Björkö, Grötö, Kalvsund, Rörö, Källö-Knippla, Hyppeln, Hälsö och Fotö. Med WestCoast Charter har du och ditt sällskap alla möjligheter att uppleva hela den norra skärgården med allt som de tio olika öarna erbjuder. På de olika öarna finns stor variation av aktiviteter som passar alla, allt från klättring till shopping.

Köpenhamn

Låt dig charmas av husen och hamnen i Köpenhamn. Här kan du besöka en av många Michelinrestauranger, prova på härliga smörrebröd eller haka på en lokal streetfood-marknad. Köpenhamn lämnar ingen besviken, här finns något för alla. Ett enormt utbud av nöje, shopping och rik kultur gör att man kan ha kul länge. Njut av den kontinentala atmosfären, besök klassiska turistmål som Tivoli och Zoo. Det går inte riktigt att sätta fingret på vad som gör Köpenhamn så speciellt, men man känner det när man är där.

West-coast-charter-oslo

Oslo

Oslofjorden erbjuder en naturupplevelse och ett kustlandskap i världsklass. Upplev trånga sund, idylliska badvikar och mängder av öar där du kan njuta av lugnet bara minuter från stadskärnan. Väl i Olso möts du av ett enormt nöjesutbud och en rad sevärdheter såsom Akershus fästning, paradgatan Karl Johan och den livliga hamnen Aker Brygge.

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2023