colletto logo

Fiskekrogens gedigna historia börjar 1689 då det Utfalsa stenhuset låtes byggas av Jakob V Utfall. Seklet senare flyttar direktören för det Ostindiska kompaniet, Niklas Sahlgren, in. I den våldsamma branden i början av 1800- talet förstörs det Utfallska huset och ett nytt hus börjas byggas hela 50 år senare. 30-talet och framåt präglades av Café de Commerce tills en fiskekrog startades 1972 av Jan Pavel och Heinz Eisenbeisser. År 1996 fick restaurangen en ny kapten vid rodret, Lars Ahlström, och göteborgspärlan Fiskekrogen var född.

Catering med guldkant

Fiskekrogen har lång erfarenhet av event, catering, take-away, matlagningskurser, vinprovningar, hummerfiske och båtcharter.
Deras talangfulla kockar och engagerade personal samarbetar med WestCoast Charter för att kunna erbjuda dig en upplevelse i världsklass.
Fiskekrogen kombinerar klassisk fisktradition med kulinarisk innovation och väljer ut de allra bästa råvarorna för dagen för att skapa rätter du sent skall glömma.

WestCoast Charter är stolta att samarbeta med Fiskekrogen och tillsammans kan vi erbjuda dig och ditt företag, din familj eller dina vänner en matupplevelse i världsklass. Kontakta oss här för att veta mer om maten vi kan erbjuda dig och dina gäster. Vi vill gärna prata med dig för att kunna skräddarsy just din matupplevelse!

Lars Ahlströms ambition med Fiskekrogen är att driva Sveriges bästa fiskrestaurang. Med 22 års satsning i ryggen lovar han gästerna råvaror med hög kvalitet och detta löfte infriar också hans team.

Goda smaker. Ombonad fräsch lokal. Trevlig personal.

– Två Dagar, Göteborgsposten (17 Mars 2018)