Vännerna

Samla dina vänner för en båttur till havs

JOOLINE har allt du behöver, oavsett vilket paket eller koncept du väljer. Vi vill att du ska trivas, njuta och uppleva Göteborgs skärgård enkelt och okomplicerat. Vi har full service ombord, alla faciliteter du kan önska och säker betalning. Du behöver inte tänka på mer än att insupa omgivningen, njuta av havsdoften och skaffa minnen som varar. JOOLINE tar dig dit du vill, vår kapten vet var guldklimparna på Västkusten finns och tipsar mer än gärna om rutter om ni skulle vilja se något speciellt.

Full service

Air Conditioning

Komfortabla bäddar

Lounge

Wi-Fi

Säker betalning

Kök

Navigerar dit du vill

Plats för alla

Badrum

Livräddningscertifikat

Högtalare

Västkusten en solig sommardag och fantastisk mat från havet är uppskattat av alla som följer med oss. Vi ombord ser alltid till så att du och dina vänner får ut det mesta av er upplevelse, fråga gärna mig om det är något speciellt ni vill se så ser jag till att styra oss dit.

– Theodor, kapten

En kväll

En kväll för dig och dina vänner. En efterlängtad middag med kompisgänget, en festlig tur innan kvällen fortsätter eller något helt annat. Kvällsupplevelsen med JOOLINE ger dig och dina vänner en tur utöver det vanliga. Om ni är sugna på en fantastisk middag står Fiskekrogen redo med mat, dukning och servering på yachten.

En dag

En heldag med kompisgänget, svensexan eller möhippan? Vi ser till att era förväntningar på er upplevelse blir mötta. WestCoast Charter ordnar med lunch och middag från Fiskekrogen, om ni inte vill stå för att ordna maten själva. En unik dag med fantastiska miljöer, bekvämlighet och minnen som varar.

En helg

WestCoast charter ser till att du och dina vänner får en weekend som passar precis det ni vill ha. Tillsammans med oss kan ni utforma er weekend på västkusten helt efter era önskningar. Vi vet de mest populära rutterna, områdena ni inte vill missa och maten som är oemotståndlig. Om ni inte vill stå för maten själva serverar Fiskekrogen klassiska rätter från havet. Kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss för utformning, pris och bokning


info@westcoastcharter.se
Org. nr: 556879-5792

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2019