Kontakta oss

Kontakta oss för att boka, utforma eller fråga om den upplevelse du är intresserad av. Vi ser till att hjälpa till med det du behöver och kan lösa det mesta för att upplevelsen ska passa dina behov.

JOOLINE Prisexempel

Båten Jooline
inklusive skeppare och deckhand
5900:-/h* minimum 3h
40,000:-* Heldag
*Priset är exklusive moms(6%)

Båten utgår från Långedrag i Göteborg
Transportkostnad tillkommer om ni
önskar upphämtning på annan ort

Kontakta oss för utformning, pris och bokning

Theodor

Kapten

På födelsedagen när Theodor fyllde tre fick han en gummibåt av sin pappa, sedan dessa har mer eller mindre all tid spenderats med båtar.

Kattegatts salta hav rinner genom Theodors blod och familjen har varit sjöfarare och fiskare i generationer. Som 16-åring gick Theodor till sjöss för första gången. Det tidiga intresset växte sig starkare hos den unga mannen och några år senare var en sjökaptensexamen avlagd.

Efter det fanns inga hinder för ett liv på havet vilket resulterade i flera varv runt jorden på olika fartyg och båtar, arbete till havs, tävlingar och nöje. Theodor vet allt det finns att veta om den göteborgska skärgården och hjälper er gärna med att planera er rutt och mat i er idylliska skärgårdsupplevelse.

Kontakta Theodor för att veta mer om hur vi kan hjälpa er med er upplevelse eller använd kontaktformuläret ovan.

E-post: theodor@westcoastcharter.se
Telefon: 0704920335

Robin

Driftsansvarig

Som sjuåring fick Robin sin första båt och har kört olika båtar sedan dess. Nu ligger intresset i att bygga ihop egna powerboats med hög prestanda.

Just intresset går inte att ta miste om. Nästan 20 år av sin karriär har han ägnat åt allt som har med båtar att göra. Förutom WestCoast Charter hjälper Robin även andra med vinterförvaring och service och semestrarna spenderar han helst med familjen på en båt.

Detta är helt enkelt det Robin sysslar med både på jobbet och på fritiden.

Han kommer med sin stora kunskap och erfarenhet se till att JOOLINE alltid befinner sig i toppskick och är redo för att ge dig som gäst den bästa tänkbara upplevelsen. Robin har full koll på JOLINEs alla specifikationer och svarar gärna på dina frågor.

E-post: robin@westcoastcharter.se


info@westcoastcharter.se
Org. nr: 556879-5792

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2019