Kontakta oss

Kontakta oss för att boka, utforma eller fråga om den upplevelse du är intresserad av. Vi ser till att hjälpa till med det du behöver och kan lösa det mesta för att upplevelsen ska passa dina behov.

JOOLINE Prisexempel

Båten Jooline
inklusive skeppare och deckhand
5900:-/h* minimum 3h
40,000:-* Heldag
*Priset är exklusive moms(6%)

Båten utgår från Långedrag i Göteborg
Transportkostnad tillkommer om ni
önskar upphämtning på annan ort

Kontakta oss för utformning, pris och bokning

Theodor

Kapten

Båtar och havet finns i Theodors blod, familjen har varit sjöfarare och fiskare i flera generationer och Theodor har sedan barnsben spenderat all ledig tid på sjön. Intresset började ta form på födelsedagen när Theodor var tre år. Han fick en gummibåt av sin pappa och sedan dess har mer eller mindre all tid spenderats med båtar. Som 16 år gammal gick Theodor för första gången till sjöss. Intresset växte och några år senare var en Sjökaptensexamen avlagd. Efter det fanns det inga hinder för att spendera all tid på havet, flera varv runt jorden på olika fartyg och båtar, arbete, tävlingar och nöje. Theodor vet allt det finns att veta om den göteborgska skärgården och hjälper er gärna med att planera er rutt, maten och upplevelsen.

Kontakta Theodor för att veta mer om hur vi kan hjälpa er med er upplevelse eller använd kontaktformuläret ovan.

E-post: theodor@westcoastcharter.se
Telefon: 0704920335

Robin

Driftsansvarig

Robin har kört båtar hela sitt liv och har haft egen sedan 7 års ålder. Han har ett brinnande intresse för motorbåtar med hög prestanda och bygger gärna ihop egna powerboats. Hans intresse går inte att gå miste om och han spenderar helst sina semestrar med familjen på en båt, detta är helt enkelt det Robin sysslar med både på jobbet och på fritiden. I nästan 20 år har han ägnat sin karriär åt allt som har med båtar att göra, förutom WestCoast Charter hjälper även Robin andra med vinterförvaring och service. Han kommer med sin stora kunskap och erfarenhet se till att JOOLINE alltid befinner sig i toppskick är redo för att ge dig som gäst den bästa tänkbara upplevelsen. Robin har full koll på JOOLINEs alla specifikationer och svarar gärna på dina frågor.

E-post: robin@westcoastcharter.se


info@westcoastcharter.se
Org. nr: 556879-5792

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2019