Företaget

Förmedla ditt budskap ute till havs

JOOLINE har allt du behöver, oavsett vilket paket eller koncept du väljer. Vi vill att du ska trivas, njuta och uppleva Göteborgs skärgård enkelt och okomplicerat. Vi har full service ombord, alla faciliteter du kan önska och säker betalning. Du behöver inte tänka på mer än att insupa omgivningen, njuta av havsdoften och skaffa minnen som varar. JOOLINE tar dig dit du vill, vår kapten vet var guldklimparna på västkusten finns och tipsar mer än gärna om rutter om ni skulle vilja se något speciellt.

Full service

Air Conditioning

Komfortabla bäddar

Lounge

Wi-Fi

Säker betalning

Kök

Navigerar dit du vill

Plats för alla

Badrum

Livräddningscertifikat

Högtalare

Alla företag med sina kunder som följt med oss ut med Jooline har uppskattat att träffas på ett lite annorlunda sätt mot vad de brukar. Göteborgs skärgård tillsammans med fantastisk mat, det är inte mycket som slår det.

– Theodor, kapten

En kväll

För dig och ditt företag erbjuder vi upplevelser ni sent slutar prata om. Västkusten erbjuder oförglömliga panoraman med natur som inspirerar, lugnar och häpnar. Företagspaketet en ljummen sommarkväll på Västkusten ger er en unik upplevelse. Fiskekrogen hjälper er gärna med att förbereda middagen, vi sköter maten, dukningen och serveringen.

En dag

En dagstur på Västkusten ger er möjlighet att utforma ert möte eller företagsevenemang så som passar er. Självklart kör vi er dit ni vill och ser till att ni får ut det mesta av er dagstur. Fiskekrogen kan stå för både lunch och middag, kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er att utforma er upplevelse.

En helg

Ett längre ledningsgruppsmöte eller en konferens som behöver det där lilla extra? Hyr Jooline till ditt förfogande under en hel helg. Ni bestämmer upplägget, vi hjälper er gärna med tips på rutter och fantastiskt fina miljöer ni inte vill missa under era dagar på Jooline. Kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss för utformning, pris och bokning


info@westcoastcharter.se
Org. nr: 556879-5792

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2019