Familjen

Ta med familjen ut på äventyr till havs

JOOLINE har allt du behöver, oavsett vilket paket eller koncept du väljer. Vi vill att du ska trivas, njuta och uppleva Göteborgs skärgård enkelt och okomplicerat. Vi har full service ombord, alla faciliteter du kan önska och säker betalning. Du behöver inte tänka på mer än att insupa omgivningen, njuta av havsdoften och skaffa minnen som varar. JOOLINE tar dig dit du vill, vår kapten vet var guldklimparna på Västkusten finns och tipsar mer än gärna om rutter om ni skulle vilja se något speciellt.

Full service

Air Conditioning

Komfortabla bäddar

Lounge

Wi-Fi

Säker betalning

Kök

Navigerar dit du vill

Plats för alla

Badrum

Livräddningscertifikat

Högtalare

Att åka ut med barnen en tur på havet är aldrig fel och barnen brukar alltid uppskatta alla leksaker som finns ombord. Leksakerna tillsammans med havet och fantastisk mat som alla kan njuta av går alltid hem, både för stora och små.

– Theodor, kapten

En kväll

En kväll tillsammans med familjen på JOOLINE, god mat och fantastiska miljöer gör vilken sommarkväll som helst oförglömlig. Är det en speciell tillställning eller någon som ska firas? Fiskekorgen ser till att mat, dukning och servering är av högsta kvalitet. Njut av god mat, naturen och familjen.

En dag

Barnen och en dag på havet. Med Westcoast charter tar du med din familj på en upplevelse utöver det vanliga. Se barnens min när ni får syn på ett kryssningsfartyg några meter bort, när en stor segelbåt glider förbi eller när vattnet stänker upp i ansiktet. På JOOLINE finns det vattenleksaker till barnen och alla möjligheter för en fantastisk dag.

En helg

Westcoast Charter ger dig och din familj möjligheten att uppleva västkusten och den fantastiska göteborgska skärgården under ett helt dygn. Ta med barnen på en spännande övernattning där ni har alla bekvämligheter tillgängliga, allt för att du och din familj ska trivas som fiskarna i vattnet. Kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss för utformning, pris och bokning


info@westcoastcharter.se
Org. nr: 556879-5792

Webbdesign: LIVE Reklambyrå

© Copyright Westcoast Charter AB 2019